torsdag 6 juni 2013

Nationaldagspyssel

Eftersom jag anser att nationalism och religion har ställt till mest jävelskap för mänskligheteten  så valde jag att ignorera den, och gjorde lite nytta istället.
Livet består ju trots allt av mer än hojrelaterade saker, husunderhåll t.ex. så jag fortsätter jag att måla på huset. Det brukar ta ett par år att komma runt.
Östra gaveln kräver ett ställningsbygge eller en skylift, och det här är nog det sista ställningsbygge jag gör.
Efter att snokat i alla gömmor fick jag ihop nog med virke för bygget, det blev misstänkt likt de bambuställningar som dom använder i Asien, skillnaden är att jag skruvar ihop allting i.st f. att knyta ihop.


Sätermannen får väl använda bilden under sina skyddskurser som avskräckande exempel, men nu är ju bara lätta jag som skall klättra på den.

4 kommentarer:

 1. " Det brukar ta ett par år att komma runt "

  Prexis, jag är inne på 3:e året nu och det ser lovande ut denna säsongen! Men ifall du vågar klättra på den ställningen så undrar man ju varför du "fegar" och plastar in fönstret. Spraymålar du?

  SvaraRadera
 2. Fleetwood jag kan försäkra, ställningen är "steady as a rock" , men jag gillar inte att tvätta fönster.

  SvaraRadera
 3. Tack för erbjudandet Svante, men jag har redan försetts med några stiliga snarlika bilder på ställningar som konstruerats av andra Vitryssar. Eftersom du inte (hoppas vi verkligen) bygger ställningar för yrkesmässigt bruk, utan enbart för eget nyttjande behöver du alls icke ta hänsyn till Arbetsmiljöverkets författningar, dock ber jag dig ta hänsyn till Els-Maries förmaningar.

  SvaraRadera
 4. Tack för erbjudandet Svante, men jag har redan försetts med några stiliga snarlika bilder på ställningar som konstruerats av andra Vitryssar. Eftersom du inte (hoppas vi verkligen) bygger ställningar för yrkesmässigt bruk, utan enbart för eget nyttjande behöver du alls icke ta hänsyn till Arbetsmiljöverkets författningar, dock ber jag dig ta hänsyn till Els-Maries förmaningar.

  SvaraRadera