lördag 9 februari 2013

Sportaktiviteter långt från vinterstudion på TV

Kusin Lars och jag korsade havet på våra skidförsedda hojar, varje fall sjön Runn. Kyna Ornäs till Roxnäs- udde Falun. Det hade inte varit i vägen med lite dubbar på bakhjulet märkte vi, när det blev blankis ibland. Målet var Roxnäsudde där det var sparkrace, men det var inte så många sparkar denna gång.
 V8 sparken var förståss på plats men den är ju knappt styrbar, den är ju mest för show. Snabbaste sparken är ju italienskmotoriserad med Ducatisnurra.
Tillbaka hem tog vi landvägen med oplogade småvägar.

V8 SPARKEN MED SNÖSKOTERTVARIATORDRIFT

LASSE KÖRDE SUZUKI 250 CC5 kommentarer:

 1. Tjena Svante! Jag har ett tips om ett bra åkställe för dig och dina vänner. Din bror Tomas bygger spår på Brunnsjön. Jag tror att han skulle bli glad om någon använde dom efter allt slit han lagt ner.

  SvaraRadera
 2. Jag får väl åka utsocknes igen då.

  SvaraRadera
 3. Intressant, men nu vill jag prata om bilden/hojen högst upp.
  Minska bildstorleken! Det tar en halvtimme att scrolla ner till denna text. Ja är stressad och har inte "gått i väggen" ännu, så jag kräver resultat snabbt!

  SvaraRadera
 4. Dax att skaffa sig snabbare anslutning?

  SvaraRadera
 5. Absolut, du hann ju skriva två ggr innan jag ens hann svara!

  Vill närmast mena att eftersom mina ögonproteser inte alltid sitter på så använder jag zoomning i datorn. Detta medför att extremstora (höga) bilder blir extremt mycket större. Du är inte ensam om att ha överdimensionerat.

  Fixar du en vidvinkeelbild över halva dalarna eller var i lappland du önskar :) å blir perspektivet bättre för bloggen. Du kan ju tal min blogg som mall :D :D :D

  SvaraRadera