lördag 19 september 2015

Vad gör man på hösten?

I slutet av september börjar man fundera på allt man skulle ha hunnit med på sommaren.

Det tråkiga först: måla fönster. Hoppas jag hinner med fler än ett i år,  Åka mera hoj, idag ska jag lufta Dnepr,n, Els-Marie tingade på en tur.

Min motoriserade skottkärra fick en liten uppdatering, så nu är det bara att lasta och köra.

Det råder fullt "fiberkrig" i Säter och efter att både IP-Only och Telia hoppat av min gatstump så har jag skrivit kontrakt med Dala Energi.
Dala Energi håller alla fall på att gräva och installera för fullt, så dom blir nog vinnaren i kriget.

Om nån mot förmodan vill ha en Dnepr K 650 -71 så får ni ge mig ett bud som jag inte kan motstå, den är förädlad av mig under 3-4 år och inte mycket körd.


Det blev en tur idag på Ukrainskan


Blött i backen och ganska lättgrävt.

Får jag mycket massor så har jag den mäktiga dumpersen,  med 49 cc Kinamotor


4 kommentarer:

 1. När alla har skaffat fiber så kommer det trådlöst bredband och fiber blir omodernt. Dessutom blir fiber billigare ju längre man väntar. Här ute i Maggsta försöker dom lura på mig fiber... No no

  SvaraRadera
 2. Jag har väntat på fiber i många år, och ingen annan teknik kommer att slå den.
  Däremot blir den säkert billigare för vissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste precis att nu kan du få snabbt bredband via satellit för några hundra i installationskostnad.Fiberförsäljarna får nog skynda sig innan marknaden är stendöd.

   Radera
 3. På tal om fiber så har jag haft det i min lägenhet i fem år men eftersom Hedemora energi envetet vägrat att släppa in Telia som operatör i nätet så jag har inte anslutit mig. Men så plötsligt händer det från den 2a februari 2016 så får Telia hyra in sig i nätet då blir det till att ansluta sig.
  För övrigt så är jag imponerad av det motoriserade skottkärrebygget som kommer att underlätta trädgårdsarbetet för ElsMarie så du kan ägna all Din tid till metallarbete och hojåkning.

  SvaraRadera