fredag 12 april 2013

Helgfin Ukrainska, bling bling från stylingbutiken Jula

Döpte idag hojen efter den största älven i Ukraina, det blänker så fint nu.


7 kommentarer:

 1. Hade dom inget undermedel att fixa till tankgummit med? Själv fixade jag nyligen en gamma Honda sadel med något galon/vinylmedel från bilbutterix och det blev sketafint.

  SvaraRadera
 2. Förresten, satte du dit bucklan i tanken efter att du hade lackat eller lät du den bara vara kvar?

  SvaraRadera
 3. Frågor frågor, jag får ju redan skäll från mina ryssåkande vänner för överdriven pedanteri, så jag måste väl lämna något åt pöbeln att anmärka på.

  SvaraRadera
 4. Mera frågor till Svensk-Rysska vänskapsföreningen.

  Vad är det för skillnad mellan en Ural och en Dnepr?
  En lekman kan lätt förledas att tro att det är samma ... i olika förpackning men för er Connoisseurer är det väl som natt och dag.

  Avlutningsvis så förmodar jag att dina ryssvänner då kör på Ural eftersom Dnepr väl ju kommer från Ukraina, vilket ju är ett annat land.

  SvaraRadera
 5. Fleetwood. Rysskillnad för dummies: Dnepr = fullnav. Ural = halvnav. För övrigt är de väl närmare släkt än Bill och Bull... De ryssar sanna motormän sysslar med är från den tid då Ryssland var Ryssland. Inga fjolliga små stater.
  Sätermannen

  SvaraRadera
 6. CCCP är ju inte samma som Ryssland.
  Nu har dom ju Tzar Putin i stället för Kamrat Stalin, vilket ju iofs verkar vara lika mycket skillnad som mellan Ural och Dnepr.

  SvaraRadera
 7. Ack dessa lekmän! Ni måste läsa på hela krigshistorien om ni skulle se skillnaderna. Fabriken låg ursprungligen nära Moskva men på grund av bombhotet från nassarna flyttades den till Ukraina.
  F.ö hade Ryssland ont om mat på 50-talet så man bytte en hel mcfabrik mot kinesiskt vete, så kanske de flesta hojarna är gjorde i Kina.

  SvaraRadera